Affärssystem

Säker och trygg integration till affärssystem

Affärssystem är bra på ekonomi medan vi är experter på smarta e-handelsystem. Varje gång det sker en beställning genom NXT skickas informationen vidare till ert integrerade affärssystem. Denna process sker automatiskt och ni slipper manuellt föra över information!

Har ni några funderingar kring affärssystem?

Kontakta oss

Fortnox

Fortnox är en molnbaserad plattform för ekonomiadministration, för småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. Varje dag utmanar Fortnox gamla ineffektiva arbetssätt och ersätter dem med smarta och automatiserade lösningar.

www.fortnox.se

Visma

En stor del av småföretagare i Sverige väljer Visma för sin bokföring, fakturering och lönehantering. Visma är byggt för ett tryggt och smidigt småföretagsliv. Med funktioner som automatiserad bokföringshjälp och smart fakturering får du en bekväm överblick och kan börja växa.

www.visma.se

Pyramid

Pyramid är ett komplett affärssystem som innehåller allt från redovisning och logistik till CRM och e-handel. Det är utvecklat för att passa många olika branschers behov och önskemål.

www.pyramid.se

Specter

Specter är en av Sveriges ledande leverantörer av webbaserade affärssystem och omnikanalslösningar för e-handlare, butiker och grossister. Systemet kan enkelt skräddarsys med valbara funktioner för att passa er verksamhets behov.

www.specter.se

Winbas

Winbas är ett system utvecklat för grossist/handel, entreprenad, bokning/uthyrning samt tillverkande företag. Genom att använda verktyg och komponenter från Microsoft har vi skapat ett gränslöst affärssystem både för dagens och morgondagens Windowsmiljö

www.winbas.se

Mamut

Mamut grundades 1994 och är en av de ledande leverantör av administrativa programlösningar samt internetbaserade tjänster till små och medelstora företag i Europa. Mamut erbjuder kompletta och användarvänliga lösningar inom bland annat ekonomi och redovisning.

www.mamut.se

Upp till toppen

Intresseförfrågan

Låt oss kontakta dig istället!

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår