Betalsätt

Hur vill dina kunder betala?

Bra, effektiva och säkra betalningsmetoder

I NXT har ni möjlighet att erbjuda era kunder bra, effektiva och säkra betalningsmetoder. Ni kan erbjuda faktura, delbetalning, kortbetalning, banköverföring, postförskott samt förskottsbetalning.

Osäkra på vad ni ska välja?

Kontakta oss

Billmate

Billmate är en enkel betallösning som gör det möjligt för er att ta betalt eller handla online eller i butik. Med Billmate kan era kunder betala med faktura, Swish, kreditkort eller direkt via sin bank. Väljer era kunder att betala med faktura har de möjlighet att dela upp sin betalning på flera tillfällen. Era kunders uppgifter lämnas aldrig ut till tredje part och all hantering av känslig information sker i enlighet med rådande lagstiftning.

www.billmate.se

Klarna Checkout (KCO)

En bättre checkoutupplevelse kan öka ert genomsnittliga ordervärde och öka både konvertering och kundlojalitetsnivåer. Klarnas enkla, dynamiska lösning identifierar fler kunder och erbjuder de mest populära betalningsmetoderna på marknaden. På vilken enhet som helst och för både privata och företagskunder. Och med en enda integration, ett kontrakt och Klarna som antar full risk för varje transaktion, är det lika smoooth för våra handlare som det är för era kunder.

www.klarna.se

Swish

Sveriges mest omtyckta mobila betalsätt finns även tillgängligt för er e-butik. Tjänsten har länge varit efterfrågad och har på kort tid blivit ett populärt betalsätt online. Använd Swish som betalsätt i er e-butik för en smidig mobil betalningslösning. Swishmodulen går att beställa hos oss mot en installationsavgift samt med ett årligt serviceavtal. Betalsätt Swish kräver att er e-butik har ett SSL-certifikat. Detta kan vi självklart ombesörja åt er.

www.swish.nu

Paypal

Med en enda integrering kan ni få betalt med PayPal, kredit- och betalkort etc. Erbjud en snabb kassaupplevelse för era kunder och PayPals närvaro kan hjälpa till att öka konverteringen.

www.paypal.se

Payson

Höj konverteringen och spara tid med den smidiga orderhanteringen. Era kunder väljer enkelt bland betalsätten internetbank, kortbetalning, delbetalning och faktura - som nu kan betalas med Swish.

www.payson.se

Nets

I Nets får era kunder välja fritt mellan de mest populära betalsätten, så att ni inte tappar viktiga konverteringar i det kritiska slutskedet. Kort,Swish, Vipps och MobilePay är bara några av alla betalsätt era kunder kan välja mellan och det är lika enkelt för både företag eller privatperson.

www.nets.se

Svea

Våra betallösningar gör det enkelt för era kunder att handla och för er att ta betalt. Ni väljer själv vilka kanaler ni vill ha betallösningar för. Om det är flera syr vi självklart ihop dem så att era kunder alltid får samma smidiga köpupplevelse.

www.svea.com

Upp till toppen

Intresseförfrågan

Låt oss kontakta dig istället!

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår