Betalsätt

Hur vill dina kunder betala?

Bra, effektiva och säkra betalningsmetoder

I NXT har ni möjlighet att erbjuda era kunder bra, effektiva och säkra betalningsmetoder. Ni kan erbjuda faktura, delbetalning, kortbetalning, banköverföring, postförskott samt
förskottsbetalning.

Osäkra på vad ni ska välja?

Kontakta oss

Klarna checkout (KCO)

En bättre checkoutupplevelse kan öka ert genomsnittliga ordervärde och öka både konvertering och kundlojalitetsnivåer. Klarnas enkla, dynamiska lösning identifierar fler kunder och erbjuder de mest populära betalningsmetoderna på marknaden. På vilken enhet som helst och för både privata och företagskunder. Och med en enda integration, ett kontrakt och Klarna som antar full risk för varje transaktion, är det lika smoooth för våra handlare som det är för era kunder.

www.klarna.se

Swish

Sveriges mest omtyckta mobila betalsätt finns även tillgängligt för er e-butik. Tjänsten har länge varit efterfrågad och har på kort tid blivit ett populärt betalsätt online. Använd Swish som betalsätt i er e-butik för en smidig mobil betalningslösning. Swishmodulen går att beställa hos oss mot en installationsavgift samt med ett årligt serviceavtal. Betalsätt Swish kräver att er e-butik har ett SSL-certifikat. Detta kan vi självklart ombesörja åt er.

www.getswish.se

Svea

Våra betallösningar gör det enkelt för dina kunder att handla och för dig att ta betalt. Du väljer själv vilka kanaler du vill ha betallösningar för. Om det är flera syr vi självklart ihop dem så att dina kunder alltid får samma smidiga köpupplevelse.

www.svea.com

Billmate

Billmate är en enkel betallösning som gör det möjligt för er att ta betalt eller handla online eller i butik. Med Billmate kan era kunder betala med faktura, Swish, kreditkort eller direkt via sin bank. Väljer era kunder att betala med faktura har de möjlighet att dela upp sin betalning på flera tillfällen. Era kunders uppgifter lämnas aldrig ut till tredje part och all hantering av känslig information sker i enlighet med rådande lagstiftning.

www.billmate.se

DIBS

I DIBS får era kunder välja fritt mellan de mest populära betalsätten, så att ni inte tappar viktiga konverteringar i det kritiska slutskedet. Kort, faktura, Swish, Vipps och MobilePay är bara några av alla betalsätt era kunder kan välja mellan och det är lika enkelt för både företag eller privatperson.

www.dibs.se

Ecster

Ecster har idag en bred palett av betallösningar för hundratusentals konsumenter och säljföretag. Det ger konsumenterna möjlighet att betala allt från de små vardagsköpen till de större investeringarna på miljontals inköpsställen, världen över. Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken.

www.ecster.se

Upp till toppen

Intresseförfrågan

Låt oss kontakta dig istället!

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår