Fraktsätt

Smidig och effektiv logistik!

Vi är medvetna om att logistiken måste fungera smärtfritt inom E-handeln. Med integration till ett flertal fraktsätt och med en smidig plockstation kan frakten bokas automatiskt när beställningen är redo för leverans. 

Vill ni veta mer om vår smidiga lösning? 

Kontakta oss

Unifaun

Unifaun Online är ett komplett, säkert, internetbaserat system för transportadministration som hanterar alla era sändningar och transportörer på ett och samma ställe. Ni får bland annat era etiketter, frakthandlingar, tulldokument, sändningslistor och rapporter utskrivna.

www.unifaun.com

Postnord

Postnords portal hjälper både er och era kunder till en bättre och mer effektiv paketleverans. Detta leder till att era logistikflöden blir smidigare och era kunder nöjdare. Med den populära funktionen paketspårning får ni en bättre kontroll över era försändelser och skapar ett mervärde för era kunder.

www.postnord.se

DHL

Dagens e-handelskunder kräver perfektion från första klicket till leverans. Med DHL får ni en partner som alltid levererar, men också chansen att växa och expandera. DHL finns i hela världen och erbjuder spännande logisitklösningar oavsett om ni behöver hjälp med tullfrågor i Norge, eller snabba leveranser till Kina.

www.dhl.se

Upp till toppen

Intresseförfrågan

Låt oss kontakta dig istället!

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår